till Öppet hus

Öppet hus

Den här lördagen tillägnar vi dig som har fått en plats hos oss. Men också till dig som kommit in på en annan utbildning men funderar på att göra om ditt val och söka till oss på Vattenfallgymnasiet.

Lördag 8 maj kl. 11:00 planerar vi ett Öppet hus på Vattenfallgymnasiet i Forsmark.  I en rundvandring på skolan får du möte elever, lärare, rektor och annan personal på skolan. Vi tar en promenad på området och du får veta mer om sommarens läger, skolstarten och gör ett besök på vårt elevboende och veta mer om hur det funkar. Välkommen att anmäla dig nu!

Anmäl dig i formuläret här nedan så skickar vi även mer information med e-post. Vi ses!

Öppet hus datum 20/21:

Digitalt öppet hus
kl. 14-16
Digitalt öppet hus
kl. 16-19
Öppet hus
kl. 11-14

Gå till Öppet hus-portalen

Anmäl dig till nästa Digitala Öppet hus!

Vad passar in bäst på dig?

Genom att göra en anmälan till vårt Digitala Öppna hus och därmed lämna personuppgifter till Vattenfallgymnasiet, godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i syftet att kunna skicka riktad information med nyhetsuppdateringar och evenemang via e-post och sms. Läs mer i vår integritetspolicy.