till Öppet hus

Öppet hus

Den här lördagen tillägnar vi dig som har fått en plats hos oss. Men också till dig som kommit in på en annan utbildning men funderar på att göra om ditt val och så dig som har eller planerar att söka till vårt 4:e påbyggnadsår för att bli Gymnasieingenjör.

ÖPPET HUS  - GÖR ETT BESÖK ELLER LOGGA IN DIGITALT
Lördag 8 maj bjuder vi in dig som blivit antagen samt elever som söker till vårt påbyggnadsår för att bli Gymnasieingenjör. Du får träffa elever och personal som bland annat berättar
om skolans sommar­läger, skolstarten och vårt elevboende.

Du kan välja att besöka oss på skolan i Forsmark eller logga in och delta digitalt. Vi följer naturligtvis aktuella restriktioner kring Covid-19. Ev ändringar i programmet meddelas här samt till den e-post du angett i din anmälan.

Lördag 8 maj
kl. 11–15: Öppet hus på Vattenfallgymnasiet i Forsmark.
Rundvandring på skolan, besök på vårt elevboende och promenad på området.

kl. 14-15: Digitalt öppet hus
Logga in och häng med digitalt. Här får du möjlighet att träffa både elever och lärare, få information och kan ställa frågor.

Öppet hus datum 20/21:

Digitalt öppet hus
kl. 14-15
Öppet hus i Forsmark
kl. 11-15

Gå till Öppet hus-portalen

Anmälan till Öppet hus 8 maj

Genom att göra en anmälan till vårt Digitala Öppna hus och därmed lämna personuppgifter till Vattenfallgymnasiet, godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i syftet att kunna skicka riktad information med nyhetsuppdateringar och evenemang via e-post och sms. Läs mer i vår integritetspolicy.