till Öppet hus

ÖPPET HUS  - GÖR ETT BESÖK ELLER LOGGA IN DIGITALT
Lördag 27 november bjuder vi in dig till Öppet hus. Du får träffa elever och personal som bland annat berättar
om skolans utbildningar och vårt elevboende.

Du kan välja att besöka oss på skolan i Forsmark eller logga in och delta digitalt. Vi följer naturligtvis aktuella restriktioner kring Covid-19. Ev ändringar i programmet meddelas här samt till den e-post du angett i din anmälan.

Lördag 27 november
kl. 12–15: Öppet hus på Vattenfallgymnasiet i Forsmark.
Rundvandring på skolan, besök på vårt elevboende och promenad på området.

kl. 14-15: Digitalt öppet hus
Logga in och häng med digitalt. Här får du möjlighet att träffa både elever och lärare, få information och kan ställa frågor.

Öppet hus datum 21/22:

kl. 16-19

Gå till Öppet hus-portalen

Anmälan till Öppet hus

Genom att göra en anmälan till vårt Öppna hus och därmed lämna personuppgifter till Vattenfallgymnasiet, godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i syftet att kunna skicka riktad information med nyhetsuppdateringar och evenemang via e-post och sms. Läs mer i vår integritetspolicy.