till Öppet hus

Digitalt Öppet hus

Går du i 9:an och funderar på vad du ska läsa på gymnasiet? Kanske undrar du vad det är för skillnad på våra två inriktningar Teknikvetenskap och Produktionsteknik? Eller hur det är att bo på vårt elevboende? Isåfall bör du anmäla dig och titta på vårt Digitala Öppna hus!

Vårt Digitala öppna hus är ett livestreamat event där intervjuer och rundvandring på skolan varvas med korta filmer. Du behöver inte ha tillgång till varken webbkamera eller mikrofon för att kunna delta och se livevisningen. Under cirka 1 timme får du möta och ställa frågor till elever och lärare som berättar om utbildningen och vad som gör det så speciellt att gå på Vattenfallgymnasiet.

Anmäl dig i formuläret här nedan så skickar vi länken till livestreamingen med e-post och sms. Vi ses!

Kommande datum:

kl. 14-16
kl. 16-19
kl. 11-14

Anmäl dig till nästa Digitala Öppet hus!

Vad passar in bäst på dig?

Genom att göra en anmälan till vårt Digitala Öppna hus och därmed lämna personuppgifter till Vattenfallgymnasiet, godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i syftet att kunna skicka riktad information med nyhetsuppdateringar och evenemang via e-post och sms. Läs mer i vår integritetspolicy.